Handig Goed

verlanglijstje

Handige en duurzame dingen

Handige en duurzame dingen

Dit is een webwinkel met handige spullen, originele cadeaus en gewoon leuke dingen voor huis, tuin, werk en reizen. Bij Handig Goed vind je handige, opmerkelijke en originele zaken. Dingen die van oudsher al handig waren, maar in een modern jasje zijn gestoken. Of slimme oplossingen voor dagelijkse ergernissen. Maar soms ook dingen die gewoon mooi of leuk zijn. Design van vroeger of hedendaags, dingen met een 'twist'. In elk geval origineel! Doe jezelf of iemand anders een plezier met een handig, goed dingetje. Hou de winkel in de gaten want ik heb regelmatig nieuwe dingen in het assortiment.

bewust kiezen voor Handig Goed

Bewust kiezen voor Handig Goed

Elke dag ben ik op zoek naar nuttige gebruiksvoorwerpen die - bij voorkeur- op een duurzame of verantwoorde wijze zijn geproduceerd en het leven een beetje leuker maken. Ik wil onze bijdrage aan de enorme hoeveelheid afval beperken dus speur naar dingen die van gerecycled materiaal zijn of weer hergebruikt kunnen worden. Of gewoon gerepareerd natuurlijk. Net als vroeger. Kortom, mijn boodschap is; koop geen dingen die je niet nodig hebt en koop bewust. En bij Handig Goed kan dat. En, als je zin hebt, lees mijn blog over de handige dingen en waarom ik hier mee begonnen ben.

 

de winkel

Leuk om te krijgen, nog leuker om te geven. Dingen die een glimlach op het gezicht kunnen toveren, of gewoon ontzettend handig zijn. Handig Goed brengt ze voor je samen in deze winkel. Samen met leuke weetjes en tips over handig of duurzaam leven. Kijk gerust even rond!

Boer&Vee

 

In maart te zien in het blad

Boer en Vee

De egg skelter!

Bewaar je eitjes op volgorde van versheid.

Of presenteer je paaseitjes op een mooie wijze.

Bekijk 'm hier!

Aangepaste verzending

 

Belangrijke mededeling

Let op; geen pakketverzending mogelijk op dinsdag 3 en woensdag 4 maart! Door omstandigheden is het kantoor en het magazijn van Handig Goed gesloten. 

Bestellingen die op maandag 2 maart na 14.00 uur binnenkomen zullen op donderdag 5 maart verstuurd worden.

Vanaf 5 maart wordt weer zoals gebruikelijk verzonden; op werkdagen voor 14.00 uur besteld en op voorraad? Dan kan je je bestelling op de eerstvolgende werkdag al verwachten!

nieuw

Franse boterpot

Franse boterpot. Verschillende maten en kleuren.

Twisty opener

Twisty pot en fles open in een handomdraai

kruidenstampertje

Stampertje voor knoflook en kruiden

houten mandoline

Houten mandoline of groentenschaaf

nieuw

Waar ben ik te vinden?

De Handig Goed webwinkel is natuurlijk altijd open. Dat is makkelijk, 24 uur per dag 7 dagen per week kan je de producten in de winkel bekijken en bestellen.  Maar ik ben ook regelmatig op markten door heel Nederland te vinden. Want ik vind het leuk om je persoonlijk te ontmoeten en te horen wat jij nou handig vind.

Bekijk de AGENDA om te zien waar je me kunt vinden.

 

 

 

 

De waardering van www.handiggoed.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 414 reviews.