Augustus is de maand waarin de meeste mensen in Nederland met vakantie gaan. Alles gaat een tandje lager, het is tijd voor ontspanning en plezier. Om de accu weer op te laden voor de herfst en winter en lente. Een uitgelezen moment voor mij om ook even een versnelling terug te schakelen. Want ja lieve mensen, ook een webwinkeldame heeft af en toe even wat vrije tijd nodig! Zodat ik straks weer fris en fruitig op zoek kan naar Handig Goed!

augustus

Gaat Handig Goed dan helemaal dicht?

Nee natuurlijk niet!

De webwinkel blijft gewoon open en bestellingen worden ook gewoon afgehandeld. Maar om voor mijzelf toch wat tijd vrij te maken en achterstallige klusjes in huis en tuin eens even ongestoord te kunnen afwerken zal ik wat minder vaak de verzending doen. En ja ook voor een momentje van zalig nietsdoen moet je soms even tijd maken.

Van 1 tot en met 31 augustus geldt dus: Op maandag, woensdag en vrijdag zal ik binnengekomen bestellingen verzenden. Bestel je op een van deze dagen voor 14.00 uur, dan kan je bestelling nog dezelfde dag mee. Bestel je na dat tijdstip dan gaat jouw pakket mee met de eerstvolgende zending. 

Als je vragen, verzoeken of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om mij een mail te sturen: info@handiggoed.nl 

Ik wens je een heerlijke, ontspannen en luie vakantie!

Jessica