Hoe kan ik betalen?

Er zijn verschillende manieren om te betalen; Ideal, Paypal of overschrijving per bank. Bij het afrekenproces kan je een betaalwijze kiezen. Handig Goed gebruikt de betaalservice Buckaroo en dit garandeert een veilige wijze van betalen. Zodra je een bestelling in je winkelmandje hebt geplaatst kan je de knop Afrekenen aanklikken. Onderaan de pagina verschijnt een groen vlak waar je de wijze van betalen kunt kiezen; een directe bankoverschrijving of betalen met Ideal of PayPal. Als je met Ideal of PayPal wilt betalen moet je daar een account voor hebben. Als je kiest voor PayPal, dan zie je op een gegeven moment ook hun logo langskomen. Dat klopt dus.

Wanneer je overmaakt per bank (rekening nummer NL91 TRIO 0198 0123 57 t.n.v. Handig Goed te Gieterveen ) zal er een verwerkingstijd zijn van 1 a 2 dagen. Zodra je het bestelbedrag overgemaakt hebt adviseer ik om mij een kort mailtje te sturen. Zo kan ik de betaling niet over het hoofd zien.

Zodra de betaling is ontvangen krijg je een bevestiging van de bestelling en op een later moment een factuur en informatie over de verzending.