Partners en linkjes

Partners

Ik zie mijn leveranciers graag als partner. Zeker omdat de producten die ze maken en verkopen vaak met dezelfde insteek worden gemaakt; duurzaam, kleinschalig en met passie. Handig Goed levert maar een beperkt deel van hun assortiment. Simpelweg omdat een groot assortiment op voorraad houden niet te doen is. Maar deze mensen maken nog meer mooie dingen. En die promoot ik ook graag. Een kort overzicht van leverende partners, en initiatieven die ik toejuich. Klik op het plaatje om naar hun website te gaan.

De Vogelpot

De Vogelpot

De Vogelpot maakt prachtige vogelpotten van keramiek. Alle soorten en maten.

Lawendel

Lawendel Fotografie

Jeannette Wendel maakt bijzondere en persoonlijke portretten. En gezellig om mee te werken! Ze kan je ook helpen met PR vraagstukken.

Hooimadam

Hooimadam

Nog meer varianten op de hooimadam

Eerlijk Winkelen

Eerlijk Winkelen

Eerlijk en duurzaam winkelen onder de aandacht brengen bij een groot publiek. Niet op een geitenwollen-sokken-manier natuurlijk, maar hip, vrolijk en met een modern tintje: Een EerlijkWinkelen route! De EerlijkWinkelen route wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ze hebben een heel handige app om overal winkels en webwinkels te vinden met eerlijke spullen.

Mandenmaker

Mandenmaker

Remmelt Pasman maakt ambachtelijke manden. Zoals de aardappel-bewaarmand in deze webwinkel.

De Ullstee

De Ullstee

Veronie en Ruurd van de Ullstee houden Gotlandschapen. De schapen worden geschoren en Veronie breid daar prachtige dingen van. Als er schapen (rammen) weg moeten dan worden ze geslacht en wordt het vlees door hen ook verkocht. Bovendien worden de huiden van de schapen gelooid. Deze prachtige huiden met de karakteristieke lange krullen verkopen ze op markten.

Garden Trading

Garden Trading

Garden Trading ontwerpt, produceert en verkoopt mooi vormgegeven artikelen voor praktisch gebruik en/of mooi om naar te kijken. Gevestigd in het Verenigd Koninkrijk.

Bag Again

Bag Again

Bag Again maakt handige broodzakken van biologisch katoen vanuit eenzelfde inspiratie: Geen plastic produceren om weg te gooien!

Eco Warehouse

Eco Warehouse

Eco warehouse wil een stukje bijdragen aan duurzaam leven. Zij leveren duurzame en eerlijke producten waaraan zij meer bekendheid willen geven en die ook leuk, mooi en praktisch zijn! Dat past precies bij Handig Goed. Daarom neem ik graag de fijne Bee's Wraps bij ze af die zij distribueren in Nederland.

Redecker

Redecker

Burstenhaus Redecker is een Duits bedrijf wat al meer dan 75 jaar alle mogelijke borstels op ambachtelijke wijze maakt. De borstels en aanverwante artikelen worden alle met de hand gemaakt, van duurzame materialen. Een bedrijf wat vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Je kunt het zo gek niet bedenken, of Redecker maakt er wel een borstel voor.

De Wiershoeck

De Wiershoeck

Stadsboerderij de Wiershoeck ligt in Beijum, onder de rook van de stad Groningen. Het is een boerderij met prachtige tuin waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een zinvolle dagbesteding vinden. Er is een bloemenwerkplaats en houtwerkplaats en in de boerderij is ook een biologische winkel. In opdracht van Handig Goed worden hier bepaalde producten ontworpen en gemaakt.

Justdiggit

Justdiggit

Justdiggit

Handig Goed support Justdiggit. Projecten om de opwarming en verdroging van de aarde tegen te gaan. Lees meer!

Waar plastic vrij

WaarPlasticvrij.nl

Op de portal Waarplasticvrij.nl kan je adressen vinden van webwinkels en stenen winkels die plastic vrije alternatieven verkopen. Uiteraard staat Handig Goed er ook bij.

Indexona

Indexona

Sociaal, duurzaam & verantwoord shoppen. De ontmoetingsplek tussen de bewuste shopper en de wereldverbeterende ondernemers. Handig Goed staat op deze portal, samen met vele andere bedrijven die duurzame producten aanbieden. Neem eens een kijkje

De waardering van www.handiggoed.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 414 reviews.