Partners

Handig Goed zet zich in voor een duurzame wereld en wil haar klanten stimuleren verstandige keuzes te maken bij de aanschaf van dingen voor dagelijks gebruik. Om dat voor een breder publiek zichtbaar te maken hebben wij ons aangesloten bij diverse initiatieven zoals Eerlijk Winkelen, De Groene Zaak en Waar Plastic Vrij.

We zien onze leveranciers graag als partner. Zeker omdat de producten die ze maken en verkopen vaak met dezelfde insteek worden gemaakt; duurzaam, kleinschalig en met passie.

 

Leveranciers

Leveranciers

Bag Again

Eerlijke producten van biokatoen

ullstee

De Ullstee voor (h)eerlijke wol

vogelpot

De Vogelpot keramiek

Wiershoeck

Handgemaakte houten producten

compostella

papieren keukenfolie

eco groothandel

duurzame producten

eco warehouse

Bees wrap, Stasher Bag en Foodhuggers

Hooimadam

de moderne hooikist!

Lawendel

Fotografie met een persoonlijk luchtje

Mandenmaker

Remmelt maakt de manden voor deze webwinkel

Platforms en goede doelen

Platforms en goede doelen

Justdiggit

Justdiggit

Justdiggit

Handig Goed support Justdiggit. Projecten om de opwarming en verdroging van de aarde tegen te gaan. Lees meer!

Eerlijk Winkelen

Eerlijk Winkelen

Als je gaat shoppen, waar doe je dat dan? Waar vind je kleding, cadeaus en alle andere dingen die je nodig hebt die gemaakt zijn onder goede omstandigheden voor mens en milieu? Waar drink je tussendoor een kopje verantwoorde koffie en eet je een lekker biologisch broodje? EerlijkWinkelen wijst je de weg.

Groene Zaken

Groene Zaken

GroeneZaken, het platform voor groene ondernemers, wil bedrijven de mogelijkheid bieden om kennis en ervaring te delen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

GroeneZaken maakt groene bedrijven zichtbaar en stimuleert onderlinge samenwerking en innovatie. Aangesloten ondernemingen zijn bij GroeneZaken onderdeel van een groot en groeiend groen netwerk.

Waar plastic vrij

WaarPlasticvrij.nl

Op de portal Waarplasticvrij.nl kan je adressen vinden van webwinkels en stenen winkels die plastic vrije alternatieven verkopen. Uiteraard staat Handig Goed er ook bij.