Inkoopvoutje


Tja, soms kom je als webwinkelhouder gewoon handen te kort. Bestellingen klaar maken, de website onderhouden, markten plannen en voorbereiden, nieuwsbriefjes maken. Je kan er zo maar druk mee zijn. En dan doet je hoofd soms niet wat je zou willen. Ik had dus een inkoopfoutje gemaakt. Een artikel besteld wat helemaal niet de bedoeling was. Namelijk lampen. Wel mooie lampen, met een betonnen voet maar toch; er zit een stekker aan en Handig Goed verkoopt geen dingen waar een stekker aan zit. Ik was dus enigszins verbijsterd toen de zending van de leverancier binnenkwam en zag na enig speurwerk dat ik een tikfoutje in het artikelnummer had gemaakt bij het bestellen. Stom.

Ik heb zelf geen lampen nodig dus gun ze graag aan een ander. Tegen inkoopsprijs, dan is iedereen weer blij en vinden spullen hun weg. De lampen komen uit het Verenigd Koningrijk. Daar hebben ze andere stekkers. Dus die stekkers zijn als extra service door een vakmannetje alvast verwisseld voor Europese stekkers, daar heb je geen omkijken naar. Plug and play dus in goed Nederlands. Wel even zelf een lampje in draaien.

 

mooi he

Zeg nou zelf, ze zijn prachtig!

De voet is gemaakt van beton en daarom staat deze lamp heel stevig. Er zit een chique met stof omwikkelde kabel aan met schakelaar en een Europese stekker (wit).  De stoffen kap heeft een naturelkleur. Deze lamp is prachtig afgewerkt en past mooi in een stoer, industrieel of modern interieur.

Totale hoogte van de lamp is 50 cm. De kap is 31 cm in doorsnede.

Eenmalige aanbieding

De lampen zijn voor de liefhebber voor een zeer aantrekkelijk prijsje beschikbaar. Ze staan niet op de website maar worden direct verkocht aan de persoon die zich het eerste meld.

Winkelprijs in Engeland is 80 pond, oftewel 74 euro, nu te koop voor maar 40 euro. Interesse in deze prachtige lamp? Stuur dan een mail naar info@handiggoed.nl! Ik heb slechts enkele exemplaren en wie het eerst komt het eerst maalt natuurlijk,  en op is op.  Verzendkosten zijn 6,95 binnen Nederland en 10,60 naar België.

Als ik je mail ontvang stuur ik je een bevestiging van ontvangst en een factuur en kan je via een bankoverschrijving betalen. Zodra het bedrag op mijn rekening is bijgeschreven zal het pakket verstuurd worden en dan ontvang je een mail met track&trace code. Als iemand je voor is geweest en ze zijn op,  dan laat ik je dat zo snel mogelijk weten.

XXXX