Soms kom je een product tegen waar je helemaal van ondersteboven bent. Dat gebeurde mij bij deze prachtige opvouwbare lampjes op zonne energie, gemaakt door Solight Design. Niet alleen een lantaarn maar gewoon een heel handig lampje voor binnen, buiten en onderweg.

Opvouwbare lampjes?

Het is een lampje op zonne energie wat je heel plat kunt opvouwen, simpel kunt uitvouwen, een mooi licht geeft, duurzaam is in uitvoering en gebruik en driedubbel multifunctioneel. Waterbestendig en blijft nog drijven ook! Ideaal als extra lamp in huis of tuin, mee met de tent of caravan en natuurlijk ook voor backpackers. Of als nachtlampje voor je gasten en er zijn nog heel veel andere toepassingen te bedenken.

De familie bestaat uit 3 verschillende opvouwbare lampjes:

De Solar Puff lamp is het eerste lampje dat werd ontwikkeld. Speciaal om mensen in rampgebieden te helpen.

opvouwbare lampjes

Maar dit lampje bleek ook mensen aan te spreken die niet speciaal in nood verkeren. Daaruit werd de Merlin Helix geboren. Een lampje voor praktisch nut maar ook voor de lol. Om je tuin of terras feestelijk mee te verlichten. Als je een evenement of avond organiseert kan je er bijvoorbeeld de ingang mee markeren, zodat je bezoekers de weg kunnen vinden. Je kunt kiezen uit vijf kleuren licht, en het lampje zelfs automatisch van licht laten wisselen.

Een heel praktisch nut heeft de TwiLight lantaarn. Gewoon als lichtvoorziening in tent of caravan. Maar ook als je wat extra noodverlichting bij je wilt hebben. In de auto bijvoorbeeld, of als je met de fiets of rugzak verlaten gebieden in gaat waar het wellicht er goed van pas komt als je in de problemen raakt. Want dit lampje kan een SOS signaal genereren dat in de nacht zeer goed zichtbaar is.

Kortom, een heel goed idee dit lampje. En goed uitgevoerd zodat het ook lang mee gaat. En, Solight Design doneert een deel van de opbrengst van deze lampjes aan hulp in rampgebieden. Fijn om te weten.

Filmpje!

 

Bewaren

Bewaren