verlanglijstje

Feestdagen in zicht? Bestel op tijd!

Om de pieken in de pakketbezorging een beetje op te vangen berekent PostNL in de periode vanaf 19 november tot en met 31 december een piektoeslag aan elke klant door. Ook aan Handig Goed en dus ook aan jou, de klant van deze webwinkel.  De toeslag is 30 cent. Voorkom deze toeslag dus door je bestelling vóór 19 november te plaatsen! Op deze pagina lees je meer over verzending en wat je kan verwachten.

Verlanglijstje

Ha, een handig verlanglijstje om te onthouden wat je leuk vind in deze webwinkel.

Met de feestdagen voor de deur kan je ook alvast een selectie maken van dingen die je aan je lief, je collega of oom Henk zou willen geven. Een paar goede richtlijnen bij het bedenken van een leuk cadeau waar ze ook nog eens wat aan hebben:

  • Wat zijn hun liefhebberijen? Koken, buitensporten of klussen? Handwerken, poetsen of in bad liggen?
  • En waar doen ze dat?
  • Wat zouden ze meer of minder moeten doen?
  • Hebben ze wel eens ergernissen in het leven die simpel opgelost kunnen worden?
  • Kunnen ze een zetje in de rug gebruiken om iets duurzamer te leven?

Kortom, genoeg te kiezen in deze webwinkel, voor iedereen zit er wel wat bij. Nog wat tips van Damespraatjes mocht je echt niet weten wat je een ander cadeau kunt doen.

Hoe werkt het?

Zoek het product op via het menu met categorieën en klik op het grijze hartje dat in de productafbeelding staat. Dan wordt dit product aan je verlanglijstje toegevoegd. Je hoeft er geen account voor aan te maken dus dat vind je vast niet erg! (maar als je dan op een ander apparaat gaat kijken zul je het lijstje natuurlijk niet zien….) Je kunt natuurlijk altijd even een account aanmaken.

Wil je het product op een later moment kopen? Even op het product in je verlanglijstje klikken en dan in winkelmandje plaatsen. Wil je iemand anders jouw ‘wishlist’ sturen? Dat kan. Klik op het icoontje hieronder bij ‘share’ voor Facebook, Twitter, Google of mail en vul het adres in van de ontvanger. Zo kunnen ze zien wat je leuk vind en het bestellen. Uiteraard kan je het ook aan jezelf sturen, om te onthouden. Handig, toch?

 

Verlanglijst

Je verlanglijst is momenteel leeg.

Terug naar de winkel