AGENDA

AGENDA

Agenda 2020

Bekijk de agenda want ik vind het leuk om mensen ook persoonlijk te ontmoeten. Te horen wat ze nou wel of niet handig vinden. Daarom ga ik een paar keer per jaar met de hele handel naar een markt. Markten die passen bij een duurzame levensstijl.

Was je van plan om mijn kraam te bezoeken op een van deze markten? En wil je dan een specifiek product kopen? Bestel het via de webwinkel en kies 'afhalen op afspraak'. En stuur me een mailtje dat je het op deze markt wilt komen halen. Scheelt verzendkosten en dan weet je zeker dat ik het ook bij me heb. Want ik kan onmogelijk het hele assortiment meenemen naar een markt. Dan zou ik wel 3 kramen nodig hebben :-).

Ik kies voor inspirerende markten met duurzaam, bewust, groen en creatief leven als thema. Meestal ben ik met mijn kraam een vreemde eend in de bijt tussen de imkers, wolvilters, sieradenmakers en pottenbakkers. Een vreemde eend die zich echter als een vis in het water voelt tussen het creatieve volk. Kom ook eens kijken!

 

De agenda voor 2020 is door de huidige Corona-crisis erg kort voor het jaar 2020 🙁

Ik heb gemeend even de kat uit de spreekwoordelijke boom te kijken en na 1 september alleen voor markten te kiezen waar de bezoekers niet in dikke drommen om de kraam staan. Voor dit jaar dus alleen nog op de agenda:

5 en 6 september - Liefhebbersdagen De Kleine Plantage - Eenrum

24 en 25 oktober - Vruchtbomen en Snoei Festival - Tuingoed Foltz Meeden

Uiteraard zijn de huidige corona maatregelen ook op dit evenement aan de orde; beperkt aantal bezoekers aan de kraam, 1,5 meter afstand houden en de handen ontsmetten alvorens de kraam te bezoeken. En toch gaan we er een paar heel leuke dagen van maken met handig spul op de kraam!

In 2021 zal de agenda naar verwachting weer een stuk voller zijn. Tegen die tijd zijn we allemaal (de organisatoren, de kraamhouders en de bezoekers) gewend aan de nieuwe manier van werken. Ik kijk al weer uit naar volgend jaar!

 

 

markt van melk en honing 2018

 

 

De waardering van www.handiggoed.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 613 reviews.