Handig Goed op de markt

Bekijk de agenda want ik vind het leuk om mensen ook persoonlijk te ontmoeten. Te horen wat ze nou wel of niet handig vinden. Daarom ga ik een paar keer per jaar met de hele handel naar een markt. Markten die passen bij een duurzame levensstijl.

Was je van plan om mijn kraam te bezoeken op een van deze markten? En wil je dan een specifiek product kopen? Bestel het via de webwinkel en kies ‘afhalen op afspraak’. En stuur me een mailtje dat je het op deze markt wilt komen halen. Scheelt verzendkosten en dan weet je zeker dat ik het ook bij me heb. Want ik kan onmogelijk het hele assortiment meenemen naar een markt. Dan zou ik wel 3 kramen nodig hebben :-).

Ik kies voor inspirerende markten met duurzaam, bewust, groen en creatief leven als thema. Meestal ben ik met mijn kraam een vreemde eend in de bijt tussen de imkers, wolvilters, sieradenmakers, kwekers en pottenbakkers. Een vreemde eend in de bijt, die zich echter als een vis in het water voelt tussen het creatieve volk. Kom ook eens kijken!

Alle data zijn onder voorbehoud vanwege de mogelijk geldende Corona maatregelen. Het kan zijn dat de markten alsnog geannuleerd worden. Check dus voor vertrek altijd even de website van de marktlocatie.

Agenda 2022

  • Zaterdag 23 en zondag 24 april- Noordelijke Kwekerij Dagen – Tuingoed Foltz Meeden
  • Zondag 15 mei Groene Lentemarkt Hagerhof Venlo
  • Zaterdag 4 t/m maandag 6 juni (Pinksteren) Final Attraction Kleine Plantage Eenrum (het allerlaatste evenement van De Kleine Plantage!!)
kiepkerel

Geef een antwoord