In de media

Duurzaamheid en bewust leven, het is (gelukkig) steeds meer onder de aandacht van mensen. Hier verzamel ik artikelen daar over die verschijnen in de media. En natuurlijk vermeldingen van Handig Goed…

Artikel Het Parool 23 augustus 2016

Buy me once; de eeuwige jeugd van spullen?

Een leuk verhaal over mijn ‘zusje’ in Engeland, hoe ik zelf tot Handig Goed kwam en nog meer mensen die hier mee bezig zijn.

klik hier om het artikel te lezen.

de eeuwige jeugd

De prijsvechter

Een 3 delige documentaire, door de makers van De Keuringsdienst van Waarde waar mijn hart van op sprong. De enorme productie van nutteloze en vervuilende artikelen in China is mij een doorn in het oog. In de documentaire wordt ons koopgedrag en de hele commerciële machine die daar achter zit haarfijn gefileerd.

Dit is een goede gids

Marieke Eyskoot (1977) is duurzame lifestyle-expert. Ze zet slim, sustainable leven in stijl wereldwijd op de kaart. Marieke is veelgevraagd keynote spreker, presentator/dagvoorzitter en consultant. Ze schreef bestseller Dit is een goede gids – voor een duurzame lifestyle (al 20.000 exemplaren én een internationale editie: This is a Good Guide). En Handig Goed staat er ook in.

 

in de media

Ariadne at home thema nummer 2019

Mooie plaatjes met mooi goed.

ariadne at home