mijn account

Op de pagina Mijn account kan je een account aanmaken en dat kan gewoon heel handig zijn. Bijvoorbeeld als je vorige bestellingen even wilt bekijken. Of vaker wat in de winkel wilt bestellen, want dan hoef je niet steeds opnieuw je adresgegevens in te voeren. Ik doe verder niks met je gegevens, het is alleen voor je eigen gemak.

Wil je op de hoogte gehouden worden van aanbiedingen, nieuwtjes en handige tips krijgen? Gebruik maken van exclusieve voordeeltjes als vaste klant? Geef je dan op voor ’t Trechtertje. Dit verschijnt 4 keer per jaar en je word niet lastig gevallen met spam. Je kunt je hier inschrijven.

Inloggen

Registreren

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Wachtwoord vergeten?

Lukt het niet om na twee inlog pogingen in te loggen? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan. Na 3 pogingen wordt je IP adres voor enkele dagen geblokkeerd. Vervelend, maar helaas noodzakelijk voor beveiliging. Of bestel als gast. Of stuur mij een mail voor assistentie.

Bewaren

Bewaren