Over ’t Trechtertje

Ik ben heel actief op Facebook, maar begrijp maar al te goed dat niet iedereen daar gebruik van maakt. Voor de mensen die toch op de hoogte willen blijven maak ik graag een nieuwsbrief. En dat is ’t Trechtertje.

Met ’t Trechtertje houd ik je op de hoogte van nieuwe artikelen in de winkel, aanbiedingen, handige dingen en ontwikkelingen op duurzaam gebied. En blogjes die ik schrijf. De blogjes kan je natuurlijk ook op deze website volgen, maar ik kan me voorstellen dat je niet elke week deze website bezoekt. Ik schrijf over mijn bevindingen van nieuwe producten, wat me bezighoudt, functioneel design, eye openers, handige tips en duurzaamheid. Ook wil ik graag mijn vaste klanten en relaties laten profiteren van aanbiedingen en zal ik in de nieuwsbrief een kortingscode vermelden waarmee je korting krijgt op bepaalde artikelen. Hou ‘m dus in de gaten!

We worden met z’n allen doodgegooid met nieuwsbrieven en reclame. Daar wil ik helemaal niet aan mee doen, maar natuurlijk wil ik wel in contact blijven met jou. We zijn immers in hetzelfde geïnteresseerd.  Maximaal 4 keer per jaar maak ik een nieuwsbriefje, ’t Trechtertje. Als je op ’t Trechtertje wilt reageren dan kan dat via info@handiggoed.nl. Bijdragen om te publiceren zijn natuurlijk ook van harte welkom. Heb je een tip over een bedrijf of organisatie die een leuk en duurzaam initiatief opzet, of tips voor duurzaam leven; ik hoor het graag!

Ik heb zelf een enorme hekel aan spam, dus je kunt er op rekenen dat jouw mailadres bij mij blijft en nergens anders heen gaat. Je kunt je ook heel makkelijk weer afmelden.

 

Ja, ik wil graag ’t Trechtertje, de nieuwsbrief van Handig Goed, ontvangen.

*velden zijn verplicht