Ronkende reviews krijg ik vaak binnen via Webwinkelkeur. En als beoordeling op de website bij de producten zelf. Of er zijn klanten die geheel spontaan een mail naar me sturen dat ze zo blij zijn met hun aanschaf. Nog leuker is het als klanten me al dan niet gevraagd vertellen hoe ze een product gebruiken dat ze bij Handig Goed hebben aangeschaft. Want dat is ook heel leuk en nuttig voor jou als bezoeker van deze webwinkel. Zo kan je zien hoe dingen worden gebruikt en wat anderen er dus van vinden. En je krijgt zo ook te zien hoe je zo’n product ook zou kunnen gebruiken. Dat is niet alleen goed, maar ook handig! Op deze pagina dus een bloemlezing van ervaringen. 

ervaringen van klanten

Het Japanse Schort van Odiel

Lang droomde ik er van

Wat ben ik blij met mijn nieuwe  schort. Lang droomde ik ervan, maar ik mocht hem pas aanschaffen ( van mezelf) als ik er een goede reden voor had. En nu heb ik, na ruim 20 jaar, mijn spinnewiel weer van zolder gehaald en de schort besteld die ik dan bij het spinnen fijn aan kan doen. Zó blij mee. En hij is ook heel erg mooi.

Wasrek van Eva

Houten wasrek van Eva

Dit wasrekje past precies op mijn stadsbalkonnetje

Dit wasrekje past precies op mijn stadsbalkonnetje. Wanneer ik er mijn schone was overheen hang voel ik mij net een stadsboerinnetje. Ik gebruik het rekje ook om mijn kleding te laten luchten. De bolwasknijpers gebruik ik ook graag. Beide producten zijn van goede kwaliteit én mooi om te zien! Ik koop graag producten bij Handig Goed omdat ik hier tot nu toe enkel positieve ervaringen mee heb. Het contact met Jessica is ook heel prettig.

De hooimadam van Maika

De Hooimadam van Maika

Ik hoop hiermee ook kosten te besparen

Ik wilde deze foto even met je delen. Een Hooimadam in de maat Medium aangeschaft. Ik wilde hem gelijk gebruiken. Heb specifiek gekozen voor die hooimadam met wit en rode blokjes. Ik hou van een ouderwets leven. Vandaar die kleur, die maakt het af.

Wat ontzettend gaaf! Ik heb soep gemaakt gistermiddag in de hooimadam.

Ik heb eerst alles fijn gesneden en ongeveer 5 a 7 minuten gekookt. Ik zet het gelijk in de hooimadam en heb een paar uurtjes gewacht. 2 uur later kon ik me niet bedwingen en heb het geprobeerd.  Gaar! Geweldig. Ik heb echt energie bespaard. Ik zal er binnenkort een geitenstoof in maken als ik een braadpan heb gekocht volgende maand.

ervaringen

Het Kachelrekje van Mirjam

Past precies om de houtkachel heen

Heel blij met het ouderwetse kachelrekje dat precies om onze houtkachel heen past.

ervaringen

Houten wasrek van Harriet

Ik gebruik het elke dag om mijn handdoeken op te drogen

Ik gebruik dit Harmonica wasrek elke dag om in de huiskamer de handdoeken te kunnen drogen, of een dekentje op te luchten, maar het moet niet te zwaar zijn.

Ik kijk regelmatig op de website en kwam het daar tegen. Het zag er goed uit en voldoet aan mijn eisen. Ik zou het een ander ook aanbevelen want het is onzin om handdoeken na één keer te gebruiken in de was te doen.

ervaringen

Het schoenzolenborsteltje van Jet

Deze borstel nog nergens anders tegen gekomen

Ik heb lastige profielzolen en woon in een landelijk gebied. Als ik dan ergens binnenloop laat ik een spoor achter. Dat vind ik niet OK. Ik gebruik het elke keer als ik door aarde sjouw. Ik heb er trouwens ook naast één bij de achterdeur, ook één in de auto liggen.

Ik kocht het bij Handig Goed want daar hebben ze meerdere zeer praktische borsteltjes die nu net mijn probleem oplossen. Ik ben deze borstel tot nu toe niet ergens anders tegengekomen en ik ken meer mensen met profielzolen. Dus; ja, ik zou het aanbevelen.

ervaringen

Het Japanse schort van Margriet

Het is zo'n prachtige kwaliteit dat ik er al meerdere heb aangeschaft!

Ik gebruik het eigenlijk wel elke dag, met koken( bescherming kleren), maar ook bij speciale markten- middeleeuwse markt of bij museumactiviteit( verkleed).  Ik houd van linnen om te dragen en zag dat Handig goed het schort aanbood.

Het is zo’n prachtige kwaliteit dat ik er inmiddels al meerdere van heb aangeschaft in de loop van de tijd.

Ik heb mijn schoonzus al een cadeau gedaan en word ook aangesproken op markten waar ik het gekocht heb. Het is misschien kostbaar bij aanschaf, maar is naar mijn gevoel onverslijtbaar.