contact

Nee, geen saai en onpersoonlijk contactformulier! Heb je vragen? Bel of mail me even. Ik vind het fijn om direct contact met je te hebben.

Ik ben elke werkdag op kantoor tussen 09.00 en 14.00 uur. Soms even weg om de plantjes water te geven, of een leverancier te bezoeken, maar wel bereikbaar via mail en telefoon. Als ik niet op kantoor ben wordt de telefoon doorgeschakeld naar mijn mobiel, dus wacht even tot je mij of mijn voicemail hoort en spreek eventueel een boodschap in. Ik bel dan zo snel mogelijk terug, in elk geval op de eerstvolgende werkdag. De webwinkel is altijd open maar het kantoor is in de weekenden gesloten.

Als je na 14.00 uur contact wil, stuur dan bij voorkeur een mail. Ik reageer dan zo snel mogelijk, in elk geval de eerstvolgende dag.

Handige groet, Jessica

Handig Goed

Boerendijk 18

9511 PE Gieterveen

(Geen winkel op dit adres – bezoek alleen op afspraak)

tel. ++ 31 (0)599 647826

Email: infoapestaartjehandiggoed.nl

KvK nr: 04086504

Bankrekening: IBAN NL93 ASNB 8821 1975 30 t.n.v. Handig Goed Gieterveen

BTW nr: NL001901782B73

Ik ben altijd nieuwsgierig hoe je Handig Goed hebt gevonden. Via Facebook? Google? Via kennissen, vrienden of familie? Een advertentie of ben je op mijn kraam op een markt geweest? Vertel het me!

 

Weten waar je Handig Goed op een markt kunt vinden? Bekijk de agenda

P.S. voor alle marketingbureaus, e-commercebedrijven ….

en wat dies meer zij: Mail en bel me niet met allerlei voorstellen. Ik heb daar geen zin in en geen tijd voor en steek mijn tijd liever in mijn klanten. Volgens mij is dat de enige manier om je bedrijf te optimaliseren. Acquisitie op deze website wordt dus niet gewaardeerd, mails gaan de prullenbak in.