Blog

Huishoudbeurs

Hoe overleef ik de Huishoudbeurs?

Toen de Huishoudbeurs nog een Huishoudbeurs was In 1950 werd de allereerste Huishoudbeurs georganiseerd. In de beginperiode werd het evenement een aantal maal per jaar gehouden, vandaar dat de beurs dit jaar (2015) aan haar zeventigste editie toe is. De eerste editie van 1950 trok 50.000 bezoekers en positioneerde de Huishoudbeurs als de vakbeurs .
aangepaste pakketverzending

Aangepaste pakketverzending

In de maand februari aangepaste pakketverzending bij Handig Goed! De F van flexibel is in de maand. Handig goed is heel flexibel als het gaat om verzending. Als ik ergens complimenten voor krijg van klanten…..dan is het wel de snelle verzending. Voor 14.00 uur besteld gaat een bestelling (mits op voorraad) dezelfde dag nog .

Verzendkosten, een topje van de ijsberg?

Gratis verzending; een opmerking van een klant over het rekenen van verzendkosten zette me aan het denken hoe ik nu eens helder kan uitleggen hoe Handig Goed daar mee om gaat en wat er onder dat topje van de ijsberg zit. Yeah! Gratis verzending! Veel mensen zien bij het berekenen van verzendkosten slechts het .
ervaring

De enige bron van kennis is ervaring

Ervaring levert kennis op! Dag vernuftig mens, hallo klant of sympathisant van Handig Goed, De titel van deze blog is een uitspraak van ene meneer Einstein, die ook best wel vernuftig was. Je bent ooit eens over Handig Goed ‘gestruikeld’ en was misschien verrast over de ongewone zaken die in de webwinkel worden verkocht .
goedgekeurd

Heeft zelfs Handig Goed een keurmerk nodig?

Keurmerken Eigenlijk ben ik niet zo van de keurmerken en dergelijke. Want je kunt voor alles wel een keurmerk verzinnen en net doen alsof het daardoor beter of waardevoller is. Voorbeelden te over van zaken met keurmerken die ook weer niet alles zeggen. Want een keurmerk voor duurzaamheid zegt niets over diervriendelijk en andersom. .

De waardering van www.handiggoed.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 97 reviews.

Let op: in februari worden pakketten alleen op maandag, woensdag en vrijdag verzonden. Kijk op pagina Handig Goed voor meer informatie Sluiten