Blog

vrijdag

Het is gewoon een vrijdag hoor

Vrijdag is het weer ‘Black Friday’. Word jij ook al bedolven onder reclame voor dit koopjesfestival? Vraag jij je ook waarom dit verschijnsel bestaat? Ik schreef in 2017 al een blog over black Friday. Zwarte vrijdag, waarom in hemelsnaam? Ik heb mijn hersens zitten kraken waarom die grote winkelketens op die dagen hun waren .

De duurzame meetlat – Sinterklaas

Bij Sinterklaas vergeten we maar al te graag onze duurzame principes. Sinterklaas langs de duurzame meetlat? Het feministisch maandblad Opzij heeft decennialang een serie interviews gepubliceerd waarin mannelijke kopstukken uit bedrijfsleven en politiek langs een meetlat werden gelegd om te zien in hoeverre hun imago strookte met hun werkelijke houding ten opzichte van emancipatie. .
leef tijd

Leef Tijd Loos

Leef tijd loos Wat is jouw leef tijd? Nog even en de klok wordt wederom verzet naar wintertijd. Kijk hier voor hoe en wat. Een moment waar niemand naar uitziet omdat het dan voor ons opeens zo vroeg donker wordt en menig biologische klok volledig van de leg raakt. Tijdloos Zelf heb ik er .
mot

Wat mot dat mot

Wat mot je nou met motten? Een mot op zich is niet schadelijk, ze kunnen zelfs in hun volwassen vorm als mot helemaal niet eten! Het zijn nachtdiertjes en er zijn 170.000 verschillende soorten. Alleen zogenaamde ‘textielmotten’ zijn schadelijk voor wol. Dit zijn heel kleine (max 1 cm lange) bruingrijze motjes. Hun kinders, de .

De waardering van www.handiggoed.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 367 reviews.