Blog

ervaring

De enige bron van kennis is ervaring

Ervaring levert kennis op! Dag vernuftig mens, hallo klant of sympathisant van Handig Goed, De titel van deze blog is een uitspraak van ene meneer Einstein, die ook best wel vernuftig was. Je bent ooit eens over Handig Goed ‘gestruikeld’ en was misschien verrast over de ongewone zaken die in de webwinkel worden verkocht .
goedgekeurd

Heeft zelfs Handig Goed een keurmerk nodig?

Keurmerken Eigenlijk ben ik niet zo van de keurmerken en dergelijke. Want je kunt voor alles wel een keurmerk verzinnen en net doen alsof het daardoor beter of waardevoller is. Voorbeelden te over van zaken met keurmerken die ook weer niet alles zeggen. Want een keurmerk voor duurzaamheid zegt niets over diervriendelijk en andersom. .
stoken

Hoe duurzaam is dat eigenlijk, stoken met hout?

Stoken, daar raken de gemoederen wel eens van verhit! Kachels en open haarden staat tegenwoordig in een kwaad daglicht vanwege de fijnstof uitstoot en worden daarmee als niet milieuvriendelijk bestempeld. Dat is niet helemaal terecht en dat wil ik dus even kwijt. Want hout stoken zit eigenlijk in de gesloten CO2 kringloop van de .

Niet winkeldag is niet Niets

Niet winkeldag is wel degelijk iets   Jaaaah gratis; Niets! Je zou bijna denken dat hier reclame wordt gemaakt voor niets. Juist, dat wat ik ook in de webwinkel verkoop. Vorig jaar bedacht ik het omdat ik werkelijk kotsmisselijk werd van de hele feestdagen hype. Het begint in oktober en dan wordt je als .
tijd

Ik heb de tijd…..

Kan je de tijd hebben? Vanochtend werd ik heel vroeg wakker en kon de slaap niet meer vatten. Een blik op de klok; 6 uur. Oh nee 5 uur want de klok is vannacht weer een uurtje terug gegaan! Ik bleef nog even lekker liggen in mijn warme bed en de kat strekte zich .

De waardering van www.handiggoed.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 21 reviews.