Blog

zoom

Zoom in deze zomer!

Zoem, zoom…. De lente en zomer zijn mijn favoriete seizoenen. In de lente is alles nog vol van belofte en de zon en langere dagen geven mens, dier en plant nieuwe energie. In de zomer kunnen we daar dan weer even lekker van bijkomen tijdens vakantie of lome zomeravonden waar het tempo opeens vertraagd  .
zevenblad

Zevenblad – vloek of zegen?

Zevenblad, elke tuinier kent het. Het bracht mij op het randje van waanzin, tot ik besloot om de natuur de ruimte te geven. Is Zevenblad nou echt een vloek in de tuin? Het is mei en het ‘onkruid’ Zevenblad spuit in mijn tuin uit de aarde. Veel sneller dan andere planten. Het plantje wordt .
moeder

Mamma Wonderwoman?

Binnenkort is het Moederdag. Aandacht voor de moeder. De één vind het commerciële flauwekul en de ander ziet het als HET moment van het jaar om zijn of haar moeder even in het zonnetje te zetten. Want moeders hebben soms drukke levens en zijn ware regelneven (?) die er voor zorgen dat het dagelijks .
data

Jij bent data, wist je dat?

“Als je haar iets te vertellen hebt, dan loop je er maar even heen” Ik hoor het mijn vader nog zeggen. Het was 1976. Ik had een hechte vriendschap met een meisje wat om de hoek woonde. Ik bracht mijn middagen na school met haar door, maar moest haar vaak ’s avonds ook nog .