Blog

data

Jij bent data, wist je dat?

“Als je haar iets te vertellen hebt, dan loop je er maar even heen” Ik hoor het mijn vader nog zeggen. Het was 1976. Ik had een hechte vriendschap met een meisje wat om de hoek woonde. Ik bracht mijn middagen na school met haar door, maar moest haar vaak ’s avonds ook nog .
hutje

Een hutje op de hei

Wie zegt het niet: doe mij maar een hutje op de hei. Tiny houses zijn hot. Veel mensen zouden er graag voor kiezen, enkelen doen het ook werkelijk. Maar een tiny house is echt wel iets anders dan een hutje. In een overgereguleerd land als Nederland is ook een tiny house niet de ultieme .
stofnesten

Schoonmaaktip: Stofnesten

Stofnesten, ze bevinden zich in elk huis. Ja, ook in dat van jou…. Stofnesten voelen zich prima thuis in boekenkasten. Boeken blijven doorgaans op hun plek en zijn dus ideale stofreservoirs, zeker achter de boeken. En stof generatoren. Want verborgen stofnesten blijven hun stof verspreiden, jaar na jaar. Pas als je gaat verhuizen zie .
hooimadam

Koken met de Hooimadam is een makkie

Rijst garen met Hooimadam Rijst koken, het lukt niet altijd. In de Hooimadam lukt-ie echter altijd. Je kunt de rijst langer in de Hooimadam laten staan als de andere gerechten nog niet klaar zijn. Ik kook die altijd-goed rijst als volgt.1 kopje rijst per persoon 1 1/4 kopje water per kopje rijstSpoel de rijst .