betalen

Betalen

Heel makkelijk, via iDEAL of PayPal met een beveiligde verbinding of gewoon overmaken via de bank. Als je producten in je winkelmandje hebt geplaatst en wilt afrekenen krijg je vanzelf de totaalprijs en de mogelijkheden om te betalen te zien. De iDEAL, Paypal en Bancontactbetalingen lopen via de betaalservice Buckaroo, dus als je hun naam en logo langs ziet komen, dat klopt dan. Zijn er problemen met betalingen via iDEAL of PayPal, laat het me weten en stuur als het kan een plaatje van de foutmelding mee.

PayPal vergoedt zelfs de kosten voor retour zenden als je het artikel terug wilt sturen! Lees hier meer over retourneren.

Wil je via een bankoverschrijving betalen? Maak dan het totaalbedrag over op IBAN NL91 TRIO 0198 0123 57 ten name van Handig Goed te Gieterveen. Stuur even een berichtje naar info@handiggoed.nl dat je hebt overgemaakt, dan zet ik je pakket meteen klaar om bij eerste gelegenheid te verzenden.

Bestellingen worden pas verzonden als de betaling op de rekening van Handig Goed is bijgeschreven, hou rekening met de extra tijd die dat kost. Als je de betaling voor 11.00 uur via internetbankieren doet staat hij in het gunstigste geval dezelfde dag nog op mijn rekening. Dat hangt een beetje van de bank af. Maar soms staat het pas de volgende dag op de rekening, even goed om te weten.

Een bevestiging wordt altijd verstuurd, maar soms komt die niet bij je aan omdat hij door instellingen van je systeem als spam wordt gezien. Als je info@handiggoed.nl toevoegt aan je lijst vertrouwde verzenders ontvang je netjes bevestigingsmails en andere noodzakelijke informatie.  Wel zo handig! (voor de factuur en de track&trace code bijvoorbeeld)