cadeaubon

 

IETS handigs, dat is altijd een goed idee.

Wil je iemand een handig en duurzaam ding cadeau doen, maar je weet niet precies wat? Dan kan je altijd IETS geven. Dat is makkelijk… en handig. Vooral voor last minute bestelling want je kan deze cadeaubon nog de zelfde dag ontvangen via de e-mail.

Ik kan hem naar jou of naar de ontvanger sturen per mail, of in een leuke envelop per post. Geef dat dan even aan bij je bestelling, met de benodigde adres of mailgegevens. Als je wilt schrijf ik de naam van de gever en een korte boodschap op de cadeaubon. Dat maakt het nog een beetje meer persoonlijk.

De cadeaubonnen zijn een half jaar geldig vanaf de besteldatum en exclusief verzendkosten voor de producten die besteld worden.

De bon is eenmalig te verzilveren met de speciale code die er op vermeldt wordt en is niet inwisselbaar voor geld. Mocht het bestelbedrag lager zijn dan de waarde van de bon, dan wordt het verschil niet uitbetaald. De cadeaubon is exclusief verzendkosten.

Hoe werkt het?

Je kunt kiezen uit verschillende bedragen; 5, 10, 15, 20 of 25  euro. Wil je iets meer geven? Dan bestel je meerdere cadeaubonnen. Met deze bonnen kan je dan zelf het bedrag wat je wilt uitgeven samenstellen.

Bestel hem gewoon als product in de winkel. Zodra ik je bestelling en betaling heb stuur ik hem, voorzien met een unieke code, naar je op.  De code kan in de winkelmand, vlak voor het plaatsen van de bestelling worden ingegeven.

Naar ..... IETS

 

Geef een reactie