Aangepaste pakketverzending

In de maand februari aangepaste pakketverzending bij Handig Goed!

De F van flexibel is in de maand.

Handig goed is heel flexibel als het gaat om verzending. Als ik ergens complimenten voor krijg van klanten…..dan is het wel de snelle verzending. Voor 14.00 uur besteld gaat een bestelling (mits op voorraad) dezelfde dag nog weg. Maar ja, de boog kan niet altijd gespannen zijn.

Februari is meestal een vrij rustige maand bij Handig Goed. Het afgelopen jaar is afgesloten, de eerste markten duren nog even. Nieuwe producten zijn nog onderweg en veel mensen zijn op wintersport. Het weer kan bar en boos zijn en soms behoorlijk wat flexibiliteit vragen om met alle pakketten de post te kunnen bereiken. Voor mij dus HET moment om het ook (heel eventjes) wat rustiger aan te doen en mezelf wat meer tijd te gunnen voor andere dingen die nu eenmaal ook moeten gebeuren.

Ik wil dus graag even de tijd nemen om wat nieuwe plannen voor het jaar uit te werken, het huis eens even te poetsen en voorbereidingen treffen voor het nieuwe tuinseizoen.  Lees vooral de tips voor de voorjaarsschoonmaak even als het bij jou ook gaat kriebelen. En verder zal ik als doorgewinterde koukleum graag binnen bij de kachel zitten en naar de sneeuw kijken als hij valt.

Daarom zal er een aangepast schema voor pakketverzending zijn in deze maand.

Aangepaste pakketverzending:

Bestellingen worden op maandag, woensdag en vrijdag verzonden. Is je bestelling na 14.00 uur binnen? Dan gaat hij op de eerstvolgende verzenddag met de post mee.

En, om deze maand meteen goed af te trappen: op vrijdag 1 februari GEEN VERZENDING. Bestellingen die op donderdag 31 januari binnenkomen zullen pas op maandag 4 februari worden verzonden.  Vanaf 1 maart gaat alles weer zoals je het gewend bent van Handig Goed; voor 14.00 besteld, de volgende werkdag in huis.

aangepaste verzending

 

Als je iets besteld hebt en dus even iets langer moet wachten: kijk ondertussen naar de animatiefilm The Snowman, gebaseerd op het boek van Raymond Briggs. Een klassieker!

Fijne februari!

 

Jessica

 

About jessica

Ik wil graag duurzaam maar ook comfortabel leven. Zonder ergernissen over dingen die slecht ontworpen zijn of veel te gauw stuk gaan. Of ten koste gaan van mens, dier of milieu. Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Daarom ben ik met Handig Goed begonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *