Je bekijkt nu Boodschap van specifiek nut – de winnaars zijn bekend!

Boodschap van specifiek nut – de winnaars zijn bekend!

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:31/12/2018
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

De winnaars zijn bekend!

De mensen die een cadeaubon van Handig Goed hebben gewonnen omdat ze hun beoordeling over een product of Handig Goed zelf hebben gegeven.

Totaal zijn er dit jaar 119 beoordelingen gegeven op de website, Facebook en ja ook al aardig wat op de beoordelingen pagina van WebwinkelKeur.

Ook de mensen die buiten de prijzen vallen wil ik graag heel heel hartelijk danken voor de reacties!

Het krijgen van een terugkoppeling over een product of de website helpt mij om mijn service te verbeteren waar nodig. Dus reviews en beoordelingen? Ik koester ze. Ook als iemand niet helemaal tevreden is, want daar leer ik dan weer van. En als het goed is zijn die mensen inmiddels wel weer helemaal tevreden. Veel opmerkingen waren echt hartverwarmend en voor mij een enorme opsteker.

In 2018 verloot ik een cadeaubon van 25 euro tussen elke 25 mensen die een beoordeling hebben gegeven.

Ik heb alle namen op een briefje geschreven en ze in een emmertje gedaan. Bekijk de trekking op de Facebook pagina

 

 

De winnaars van IETS ter waarde van 25 euro zijn:

W. Breet

Carla Kik

Riemje

Ann Donkers

Jullie ontvangen de cadeaubon voor IETS begin januari in de mailbox.

 

Dus: als je iets bij Handig Goed aanschaft; maak even een review of geef een recensie op Facebook of Google  of Webwinkelkeur (klik op het witte sterretje in het roze vakje hier links op de pagina).  Dan loot je volgend jaar weer mee!

Hoe ga ik met reviews om?

Nou, ik lees ze en plaats ze. Allemaal, dus ook die van mensen die wellicht andere verwachtingen hadden van het artikel, mensen die vragen hebben of opmerkingen of gewoon even iets kwijt willen.

Wat ik niet plaats is spam of dingen die helemaal niets met het thema van mijn winkel te maken hebben. Dat spreekt voor zich.

jessica

Ik wil graag duurzaam maar ook comfortabel leven. Zonder ergernissen over dingen die slecht ontworpen zijn of veel te gauw stuk gaan. Of ten koste gaan van mens, dier of milieu. Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Daarom ben ik met Handig Goed begonnen.

Geef een reactie