Cadeau

Een handig en duurzaam cadeau

Een handig en duurzaam cadeau? Daar is iedereen blij mee. Je kan niets anders als grijnzen als jouw pakje wordt opengemaakt. Wat is DAT nou? Wat grappig! Ook mensen die zich niet zo bezig houden met duurzaamheid zullen aangenaam verrast zijn. De tijd is voorbij dat duurzame dingen een wollen-sokken uitstraling hebben. Duurzaamheid gaat heel goed samen met smaakvol design en gewoon handige dingen.

Bij Handig Goed vind je handige, opmerkelijke en originele zaken. Dingen die van oudsher al handig waren, maar in een modern jasje zijn gestoken. Of slimme oplossingen voor dagelijkse ergernissen. Maar soms ook dingen die gewoon mooi of leuk zijn. Design van vroeger of hedendaags, dingen met een 'twist'. In elk geval origineel! Doe jezelf of iemand anders een plezier met een handig, goed dingetje.

Ik kan het voor je inpakken en wil je iets bestellen en meteen bij de ontvanger laten bezorgen? Dat kan. Geef je eigen adres in als factuuradres en vermeld het adres van degene die je het cadeau doet bij 'bezorg adres'. En laat me weten dat het een cadeau is. Dan pak ik het leuk in en zorg dat de factuur via de mail naar jou gaat en niet in de doos. Als je wilt kan ik er ook een kaartje bij doen met een persoonlijke boodschap van jou.

Als we allemaal ons leven maar een klein beetje aanpassen heeft dat groot effect. Minder verspilling van grondstoffen en energie zorgt voor minder CO2 uitstoot. Begin klein, geef een duurzaam cadeau!

Relatiegeschenken

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor relatie geschenken? Klik hieronder....

Cadeaubonnen

Nu verkrijgbaar: de Handige Cadeaubon voor een origineel cadeau