Je bekijkt nu Review Loterij 2020

Review Loterij 2020

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:01/01/2021
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

De winnaars van de review loterij 2020 zijn bekend!

Elk jaar verloot ik cadeaubonnen ter waarde van 25 euro onder die mensen die een algemene – of productreview hebben gegeven aan Handig Goed. Want voor wat hoort wat natuurlijk en ik ben reuze blij met hun terugkoppeling.

2020 was een moeilijk jaar voor iedereen en voor de minder gezonde mensen en het zorgpersoneel in het bijzonder, maar de webwinkel werd gelukkig goed bezocht. Dat maakte het missen van de markten gelukkig financieel goed, maar ik heb het directe contact met de klanten wel ontzettend gemist.

Ik kreeg maar liefst 311 reviews binnen via de pagina van Webwinkelkeur, Facebook en mijn eigen website.

Jammer genoeg heeft een aantal mensen verzuimd om op de pagina van webwinkelkeur hun achternaam te vermelden bij hun beoordeling. Ik weet dus niet wie het zijn en daarom kunnen ze ook niet meeloten helaas. Totaal kom ik nu op 311 namen die meeloten. In 2020 verloot ik een cadeaubon ter waarde van 25 euro onder elke 100  mensen die een beoordeling hebben gegeven. Dus dit jaar gaan er 4 cadeaubonnen uit.

Allereerst wil iedereen heel graag bedanken voor hun reacties. Er zaten zulke leuke reacties bij en die maken mij erg blij en helpen mij het assortiment en de productbeschrijvingen ook weer te verbeteren.

Ook als iemand niet helemaal tevreden is, want daar leer ik dan weer van. En als het goed is zijn die mensen inmiddels wel weer helemaal tevreden. Veel opmerkingen waren echt hartverwarmend en voor mij een enorme opsteker.

Ik heb vandaag alle namen op een briefje geschreven en ze in een glazen pot gedaan. Bekijk de trekking op de Facebook pagina

De winnaars van IETS ter waarde van 25 euro zijn:

Eline van Elst-Willems

Jet (gegevens zijn bij mij bekend)

Judith Weingarten

Jacqueline van Dongen

Van harte gefeliciteerd! Jullie ontvangen de cadeaubon voor IETS begin januari in de mailbox.

Hoe speel je mee in deze loterij?

Als je iets gekocht hebt bij Handig Goed ontvang je 1 keer een uitnodiging om een beoordeling te geven op de pagina van Webwinkelkeur. Daarna wordt je niet meer lastig gevallen. Denk er aan je voor – en achternaam te vermelden, anders loot je niet mee.

Maar je kan natuurlijk ook een beoordeling geven op de website van Handig Goed of een recensie schrijven op Facebook of Google.

Hoe ga ik met reviews om?

Nou, ik lees ze en plaats ze. Allemaal, dus ook die van mensen die wellicht andere verwachtingen hadden van het artikel, mensen die vragen hebben of opmerkingen of gewoon even iets kwijt willen. Wat ik niet plaats is spam of dingen die helemaal niets met het thema van mijn winkel te maken hebben. Dat spreekt voor zich. En alleen reviews waar ik van kan achterhalen of ze iets bij Handig Goed hebben aangeschaft tellen mee. Het is dus belangrijk je mailadres te vermelden bij je review en je voor- en achternaam. Ik doe er verder niets mee, maar wil natuurlijk wel graag de prijs naar je kunnen sturen ?

Ik wens je een goed en gezond 2021

Jessica

jessica

Ik wil graag duurzaam maar ook comfortabel leven. Zonder ergernissen over dingen die slecht ontworpen zijn of veel te gauw stuk gaan. Of ten koste gaan van mens, dier of milieu. Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Daarom ben ik met Handig Goed begonnen.

Geef een reactie