Je bekijkt nu Van wanten weten….

Van wanten weten….

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:01/12/2015
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

1 december 2015 -Dat zeg je van iemand die van aanpakken weet, iemand die hoe dan ook doorzet en kundig is.

Maar nergens staat dat die mensen ongevoelig zijn voor kou. Dus zo iemand kan ook heel goed wanten dragen. Want wanten zijn de beste manier om je handen en vingers warm te houden. Want handschoenen isoleren de vingers van elkaar zodat die vingers minder snel warm worden of blijven. Maar ja. Dan sta je daar, als iemand die van wanten weet, op weg naar je werk met je fiets bij het stoplicht en gaat je telefoon. Je want uitdoen om het schermpje te kunnen bedienen. Met alle risico’s dat je de want dan verliest. Daar is een prima oplossing voor met deze want. Want de vingertoppen kan je heel makkelijk vrij maken en je hoeft je want dan niet uit te doen.

Hand gebreid met liefde en Gotlandwol door Veronie van de Ullstee in Annen (Drenthe) die samen met haar man Ruurd liefdevol Gotlandschapen houden en fokken. De schapen worden geschoren en van de wol maakt Veronie de prachtigste dingen. Soms moeten er schapen weg. Dan verkopen ze huiden en lamsvlees. Alles van het schaap wordt gebruikt, niets wordt verspilt.

Nu dus nieuw in de winkel; de want voor aanpakkers! In twee maten en 3 verschillende kleuren. Stoer, comfortabel, praktisch en milieubewust. Kijk hier

jessica

Ik wil graag duurzaam maar ook comfortabel leven. Zonder ergernissen over dingen die slecht ontworpen zijn of veel te gauw stuk gaan. Of ten koste gaan van mens, dier of milieu. Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Daarom ben ik met Handig Goed begonnen.

Laat een reactie achter