Je bekijkt nu Handig Goed is verhuisd!

Handig Goed is verhuisd!

 • Bericht auteur:
 • Bericht gepubliceerd op:25/02/2021
 • Berichtcategorie:Blog
 • Bericht reacties:2 reacties

Handig Goed is verhuisd!

Verhuisd! OK, dat klinkt spectaculair maar valt wel mee hoor. De verhuizing heeft plaatsgevonden binnen de muren van ons pand, dus het adres blijft gewoon hetzelfde.

Na maanden knutselen tussen de bedrijven door is het dan eindelijk klaar, het nieuwe magazijn van Handig Goed. Mijn bijzondere dank gaat uit naar mijn echtvriend die zijn vrije tijd geduldig opofferde om het ruwe zaag- en timmerwerk te doen, de elektra en ook nog het nodige schilderwerk.

Na 5 jaren op de spreekwoordelijke zolderkamer heb ik een kantoor en magazijn op de begane grond! Eindelijk op niveau ha ha! Eigenlijk was het gekkenwerk op de eerste verdieping. Alle goederen die binnenkwamen moesten naar boven en alle ingepakte pakketten weer naar beneden. Je krijgt er stevige kuiten van, al dat traplopen, dat wel. Maar genoeg is genoeg!

Ik kan mijn geluk niet op want heb nu eindelijk de ruimte die ik nodig heb, een gezellig kantoor met alle gemakken en ook nog eens een prachtig uitzicht op de tuin.

 

Mijn kantoorhulpje voelt zich ook al helemaal thuis.

verhuisd

 

 

 

 

Het mag er zijn, het nieuwe magazijn.

Een compact maar overzichtelijk magazijn dat zo veel makkelijker op orde is te houden. De mooie spullen in het assortiment staan nu ook een stuk makkelijker voor het grijpen en al met al is het een plezier om de pakketjes in te pakken in deze ruimte.

verhuisd

Hier en daar moeten nog wat puntjes op de i worden gezet en moet de hal en de bedrijfsingang nog worden gepimpt.  Er zal bewegwijzering komen die bezoekers zonder omhaal naar de juiste deur zal leiden. Dit laatste vooral om zoekende koeriers en klanten makkelijker de ingang van het Handig Goed ‘complex’ te laten vinden.

Ik had natuurlijk graag een open dag willen organiseren, gewoon omdat het leuk is, klanten te ontmoeten en om te vieren dat Handig Goed er nu lekker bij zit. Maar ja, Corona. Verhuisd! maar geen feestje. Het zit er gewoon even niet in.

Geen stenen winkel, nu niet en straks ook niet

Overigens heeft Handig Goed nog steeds geen stenen winkel en die zal er ook niet komen. Daar is de locatie gewoon niet geschikt voor en daar is ook geen vergunning voor. Afhalen kan, maar bestellen moet nog steeds gewoon via de webwinkel. Om de spullen ‘live’ te kunnen bekijken zijn er natuurlijk markten waar Handig Goed op staat, maar ook die staan momenteel op losse schroeven door de pandemie.

verhuisd

Ben je in de buurt en wil je iets komen halen of een kijkje komen nemen? Dat kan, maar om begrijpelijke redenen alleen op afspraak. Dit om te voorkomen dat er te veel mensen samen  komen of dat je voor een dichte deur staat omdat ik even weg ben. En uiteraard worden alle gebruikelijke corona maatregelen gehanteerd zolang dat nodig is. Afstand houden, binnen mondkapje op, handen ontsmetten, ladidadida.

Handige Groet,

Jessica

jessica

Ik wil graag duurzaam maar ook comfortabel leven. Zonder ergernissen over dingen die slecht ontworpen zijn of veel te gauw stuk gaan. Of ten koste gaan van mens, dier of milieu. Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Daarom ben ik met Handig Goed begonnen.

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Odiel Kranendonk

  Wow Jessica, wat heerlijk voor je deze verhuizing. Houd de echtvriend in ere, hij mag er zijn?
  Het ziet er prachtig uit en naar wat ik lees, een heerljke nieuwe werkomgeving. Genieten.
  Gefeliciteerd! ? groet Odiel

  1. Jessica

   Dank Odiel!
   Ja ben er blij mee, en ook met de echtvriend ha ha!
   groet
   Jessica

Geef een reactie