Je bekijkt nu Review Loterij 2021

Review Loterij 2021

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:02/01/2022
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

Wie zijn de winnaars van de Review Loterij 2021?

Elk jaar verloot ik cadeaubonnen ter waarde van 25 euro onder die mensen die een algemene – of productreview hebben gegeven aan Handig Goed. Want voor wat hoort wat natuurlijk en ik ben reuze blij met hun terugkoppeling.

 

Ik kreeg maar liefst 403  reviews binnen via de pagina van Webwinkelkeur, Facebook en mijn eigen website.

Jammer genoeg heeft een aantal mensen verzuimd om op de pagina van webwinkelkeur hun achternaam te vermelden bij hun beoordeling. Ik weet dus niet wie het zijn en daarom kunnen ze ook niet meeloten helaas. Totaal kom ik nu op 401 namen die meeloten. In 2021 verloot ik een cadeaubon ter waarde van 25 euro onder elke 100  mensen die een beoordeling hebben gegeven. Dus dit jaar gaan er 4 cadeaubonnen uit.

Allereerst wil iedereen heel graag bedanken voor hun reacties en beoordelingen. Er zaten zulke leuke reacties bij en ook heel opmerkzame of kritische en die  helpen mij het assortiment en de productbeschrijvingen ook weer te verbeteren.

Ook als iemand niet helemaal tevreden is, want daar leer ik dan weer van. En als het goed is zijn die mensen inmiddels wel weer helemaal tevreden. Veel opmerkingen waren echt hartverwarmend en voor mij een enorme opsteker.

Ik heb vandaag alle namen op een briefje geschreven en ze in een pot gedaan. Bekijk de trekking op de Facebook pagina

De winnaars van IETS ter waarde van 25 euro zijn:

MLF (gegevens bij mij bekend)

Marijke Verheijde-Stijger

Engeline Blom

Linda Wolters

Van harte gefeliciteerd! Jullie ontvangen de cadeaubon voor IETS begin januari in de mailbox.

Als je iets gekocht hebt bij Handig Goed ontvang je 1 keer een uitnodiging om een beoordeling te geven op de pagina van Webwinkelkeur. Een kwestie van een paar klikjes en een paar woorden intikken en klaar.

Ik ben heel blij met die beoordelingen maar praktische overwegingen hebben mij doen besluiten dat die beoordelingen niet meer mee kunnen doen in de loterij. Een belangrijke overweging is het doel van een beoordeling of liever gezegd doelen. Want ik wil natuurlijk weten of het product bevalt en of ik alles duidelijk genoeg beschreven heb, maar andere klanten willen ook van jou weten hoe het product bevalt, voordat ze het eventueel aanschaffen. Dus een beoordeling van het product vind ik eigenlijk belangrijker dan een compliment over mijn webwinkel (hoewel dat laatste natuurlijk wel heel erg leuk is). Daarom heb ik besloten alleen direct beoordelingen nog te belonen met een kans op een cadeaubon. De complimenten blijven natuurlijk ook welkom 🙂

 

Hoe speel je mee in deze loterij?

Het maken van een productbeoordeling op de website van Handig Goed of Facebook kost iets meer moeite en ik vind dat dat beloond mag worden! Vanaf 1 januari 2022 worden deze beoordelingen dus meegenomen in de Review Loterij van Handig Goed.

Hoe ga ik met reviews om?

Nou, ik lees ze en plaats ze. Allemaal, dus ook die van mensen die wellicht andere verwachtingen hadden van het artikel, mensen die vragen hebben of opmerkingen of gewoon even iets kwijt willen. Wat ik niet plaats is spam of dingen die helemaal niets met het thema van mijn winkel te maken hebben. Dat spreekt voor zich. En alleen reviews van mensen die ook daadwerkelijk iets bij Handig Goed hebben aangeschaft tellen mee. Het is dus belangrijk je mailadres te vermelden bij je review en je voor- en achternaam. Ik doe er verder niets mee, maar wil natuurlijk wel graag de prijs naar je kunnen sturen ?

Ik wens je een goed en gezond 2022!

Jessica

Geef een reactie