Wat een review kan opleveren…

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:06/01/2016
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

1 januari 2015 – Op 31 december om 12.00 uur heb ik uit alle inzenders van een review of reactie in 2015 een naam geloot.

Totaal 16 mensen hebben een review gemaakt op mijn website of een recensie gegeven op Facebook. Ik heb hun naam op een briefje genoteerd en deze in een pot gedaan. Vervolgens heb ik blind een lootje getrokken. Marleen van der Lei uit Rolde krijgt van mij een superhandige knoflookpers.  Om het jaar handig en goed te beginnen!

Deze actie zal ook in 2016 door mij worden voortgezet. Mocht je nog eens iets in mijn winkel kopen, maak dan vooral een review of een recensie en je maakt weer kans op een handig ding aan het einde van het jaar. Heb jij afgelopen jaar iets gekocht, maar nog geen review gemaakt? Doe dat nog even en je loot weer mee voor de actie in december 2016!  De datum van je review is bepalend om mee te doen. De allerbeste wensen voor 2016. Maak er een mooi jaar van!

Handige Groet

Jessica

jessica

Ik wil graag duurzaam maar ook comfortabel leven. Zonder ergernissen over dingen die slecht ontworpen zijn of veel te gauw stuk gaan. Of ten koste gaan van mens, dier of milieu. Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Daarom ben ik met Handig Goed begonnen.

Geef een reactie