Je bekijkt nu Winnaars review loterij!

Winnaars review loterij!

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:31/12/2017
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

31 december 2017 – winnaars bekend!

 

De winnaars zijn bekend!

De mensen die een cadeaubon van Handig Goed hebben gewonnen omdat ze hun beoordeling over een product of Handig Goed zelf hebben gegeven.

Totaal zijn er dit jaar 45 beoordelingen gegeven. 44 op deze website en 1 op Facebook.

Allemaal ontzettend bedankt voor je medewerking!

Het krijgen van een terugkoppeling over een product of de website helpt mij om mijn service te verbeteren waar nodig. Dus reviews en beoordelingen? Ik koester ze. Ook als iemand niet helemaal tevreden is, want daar leer ik dan weer van. En als het goed is zijn die mensen inmiddels wel weer helemaal tevreden. Veel opmerkingen waren echt hartverwarmend en voor mij een enorme opsteker.

Onder elke 25 beoordelingen of reviews verloot ik een cadeaubon van 25 euro. Ik heb alle namen op een briefje geschreven en ze in een pot gedaan. Het zijn er 44, dus er zijn 2 namen getrokken uit de pot. Bekijk de trekking op Facebook

winnaarsDe winnaars zijn:

A.J.J. van Kouterik uit Moordrecht

en

Toos Schouten uit Amsterdam

Gefeliciteerd met jullie prijs! Jullie krijgen per mail nog een keer bericht van mij en de cadeaubon toegestuurd.

In 2018 doen we dit gewoon weer. Dus: als je iets bij Handig Goed aanschaft; maak even een review of geef een recensie op Facebook of Google. Dan loot je volgend jaar weer mee! De kans dat je een cadeaubon wint is 1 op 25, dat is niet gek….toch?

 

Hoe ga ik met reviews om?

Nou, ik lees ze en plaats ze. Allemaal, dus ook die van mensen die wellicht andere verwachtingen hadden van het artikel, mensen die vragen hebben of opmerkingen of gewoon even iets kwijt willen.

Wat ik niet plaats is spam of dingen die helemaal niets met het thema van mijn winkel te maken hebben. Dat spreekt voor zich.

jessica

Ik wil graag duurzaam maar ook comfortabel leven. Zonder ergernissen over dingen die slecht ontworpen zijn of veel te gauw stuk gaan. Of ten koste gaan van mens, dier of milieu. Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Daarom ben ik met Handig Goed begonnen.

Geef een reactie