Je bekijkt nu Feestdagen, ramp of feest?

Feestdagen, ramp of feest?

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:09/11/2015
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

9 november 2015 – Vanaf 14 november is Sint weer in het land. We kijken uit naar een gezellige avond met kinderen, familie en vrienden. Of is het stressen geblazen? Druk op je werk en alle bordjes tegelijk omhooghouden. En dan ook nog cadeautjes bedenken, kopen, inpakken en oh ja het moet een surprise worden dus ook nog creatief aan de slag. En niet te vergeten een gedichtje maken. Voor je het weet ben je er al weer 2 avonden zoet mee. Gelukkig valt 5 december dit jaar op een zaterdag, dat geeft weer een beetje lucht.

Zelf beperk ik het hele sinterklaasgedoe tot een fairtrade chocoladeletter in de schoen en een lekkere pan met Bisschopswijn. Hier een lekker recept daar voor.

Sinterklaas is toch heel erg een kinderfeest, en bij gebrek aan kinderen in mijn omgeving lijkt het toch wat minder belangrijk om het echt te vieren. Maar op sinterklaasavond denk ik toch altijd terug aan de pakjesavonden uit mijn jeugd. De spanning en het gezellige samenzijn. Het speciale van de avond. En legitiem mogen snoepen. Dus ja, ik vind Sinterklaas nog steeds heel gezellig. Kaarsje aan, kachel aan, lekker muziekje en een warme wijn in handen. Ik kom de avond prima door.

En wat nou als jij die avond gaat doorbrengen met familie, kennissen, misschien wel collega’s en een lootje hebt getrokken van iemand die je niet zo goed kent? Wat voor cadeautje moet je in hemelsnaam verzinnen voor zo iemand? Een duurzaam en handig cadeau is doet het altijd goed. Kijk hier voor wat suggesties voor grappige en opvallende presentjes voor een schappelijke prijs. Want het moet wel leuk blijven natuurlijk…..

En, om het je makkelijk te maken kan ik de presentjes alvast voor je inpakken in een gezellig papiertje en er een gedichtje bij doen. Wat je uiteraard zelf nog kunt bewerken voor het optimale effect. Binnenkort kan je die in de winkel vinden en aangeven of je hier gebruik van wilt maken. De surprise? Tja, dat moet je toch echt zelf doen……

Ik wens je alvast fijne en ontspannen feestdagen!

jessica

Ik wil graag duurzaam maar ook comfortabel leven. Zonder ergernissen over dingen die slecht ontworpen zijn of veel te gauw stuk gaan. Of ten koste gaan van mens, dier of milieu. Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Daarom ben ik met Handig Goed begonnen.

Laat een reactie achter