Je bekijkt nu Review Loterij 2019 – De uitslag is er!

Review Loterij 2019 – De uitslag is er!

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:31/12/2019
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

De winnaars van de review loterij 2019 zijn bekend!

Zoals gebruikelijk sinds de start van Handig Goed verloot ik elk jaar cadeaubonnen ter waarde van 25 euro onder die mensen die een algemene – of product review hebben gegeven aan Handig Goed. Want voor wat hoort wat natuurlijk en ik ben reuze blij met hun terugkoppeling.

Ik kreeg maar liefst 370 reviews binnen via de pagina van Webwinkelkeur, het keurmerk voor webwinkels waar ik sinds eind 2018 lid van ben. Zij gaven Handig Goed een rapportcijfer van 9,6 en daar ben ik ontzettend trots op.

Via de reactiepagina van Handig Goed kreeg ik 30 beoordelingen binnen en 2 mensen hebben Handig Goed aanbevolen op Facebook.

Jammer genoeg heeft een aantal mensen verzuimd om hun mailadres te vermelden bij hun beoordeling. Ik weet dus niet wie het zijn en daarom kunnen ze ook niet meeloten helaas. Totaal kom ik nu op 341 namen die meeloten. In 2019 verloot ik een cadeaubon ter waarde van 25 euro onder elke 50 mensen die een beoordeling hebben gegeven. 341 gedeeld door 50 is 6,82 cadeaubonnen. Naar boven afronden is wel zo sportief dus ik verloot dit jaar 7 cadeaubonnen.

Bedankt!

Allereerst wil iedereen heel graag bedanken voor hun reacties. Ze maken mij blij en helpen mij het assortiment en de productbeschrijvingen steeds te verbeteren waar mogelijk.

Ook als iemand niet helemaal tevreden is, want daar leer ik dan weer van. En als het goed is zijn die mensen inmiddels wel weer helemaal tevreden. Veel opmerkingen waren echt hartverwarmend en voor mij een enorme opsteker.

Ik heb vandaag alle namen op een briefje geschreven en ze in een eiermandje gedaan. Beetje stom, de namen op de kaartjes zijn niet zo goed zichtbaar of het filmpje wat ik er van maakte,  maar ik noem de namen natuurlijk ook even. Bekijk de trekking op de Facebook pagina 

jessica wijstDe winnaars van IETS ter waarde van 25 euro zijn:

Boukje van Dijk

A. van de Crommert

L. van den Brink

Dorothy Vedder

Laura de Lira

Esther Martens

T. Hesper

Van harte gefeliciteerd! Jullie ontvangen de cadeaubon voor IETS begin januari in de mailbox.

Hoe speel je mee in deze loterij?

Als je iets gekocht hebt bij Handig Goed ontvang je 1 keer een uitnodiging om een beoordeling te geven op de pagina van Webwinkelkeur. Daarna wordt je niet meer lastig gevallen. Maar je kan natuurlijk ook een beoordeling geven op de website van Handig Goed of een recensie schrijven op Facebook of Google  .  Hoe de loting er volgend jaar uit gaat zien? Dat weet ik nog niet, maar ik ga zeker iets leuks verzinnen want 2020 is een jubileumjaar!

Hoe ga ik met reviews om?

Nou, ik lees ze en plaats ze. Allemaal, dus ook die van mensen die wellicht andere verwachtingen hadden van het artikel, mensen die vragen hebben of opmerkingen of gewoon even iets kwijt willen. Wat ik niet plaats is spam of dingen die helemaal niets met het thema van mijn winkel te maken hebben. Dat spreekt voor zich. En alleen reviews waar ik van kan achterhalen of ze iets bij Handig Goed hebben aangeschaft tellen mee. Het is dus belangrijk je mailadres te vermelden bij je review. Ik doe er verder niets mee, maar wil natuurlijk wel graag de prijs naar je kunnen sturen 🙂

Een heel fijne jaarwisseling en een goed en gezond 2020!

Jessica

jessica

Ik wil graag duurzaam maar ook comfortabel leven. Zonder ergernissen over dingen die slecht ontworpen zijn of veel te gauw stuk gaan. Of ten koste gaan van mens, dier of milieu. Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Daarom ben ik met Handig Goed begonnen.

Geef een reactie